Zutphensestraat 199 | 6971 JT Brummen | 0575 560047

Activiteiten

Bij Reuvershoeve kunt u niet alleen heerlijk eten en ontspannen, wij bieden ook een uitgebreid en origineel aanbod activiteiten voor allerlei soorten groepen. Van families tot vrijgezellen, verenigingen en zakelijke groepen. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat we voor (bijna) iedere groep een passende activiteit in huis hebben of in overleg kunnen realiseren. Ook kunnen we onze activiteiten uiteraard aanpassen aan de wensen van een groep, bijvoorbeeld meer of minder sportief. Veel activiteiten vinden buiten plaats: bij slecht weer zorgen wij voor een overkapping of bieden binnen een alternatieve activiteit.

Voor families hebben we gezellige activiteiten waaraan echt iedereen mee kan doen, van opa tot kleindochter, van neefje tot tante. Wat dacht u van een heus 'Familietoernooi'? U begint dan met een gezamenlijke opwarmer en ontmoet elkaar daarna bij verschillende leuke spelen die op het gras al voor u klaar staan.

Veel vriendengroepen vermaken zich  optimaal met de 'Schuttersclinic', waarbij de legendarische wereld van Wilhelm Tell en Robin Hood tot leven komt. Of de vrienden gaan met de fiets of tandem op pad en doen onderweg activiteiten in wisselende teams. Gaat het om een vrijgezellenuitje, dan krijgt de aanstaande bruid of bruidegom uiteraard extra aandacht of een speciale opdracht!

Zakelijke groepen kunnen bij Reuvershoeve ook met succes terecht. Denk bijvoorbeeld aan het originele personeelsuitje 'Teamtoernooi' waarbij ieder team werkt met een startkapitaal dat kan worden ingezet bij allerlei teamactiviteiten in en rondom Reuvershoeve.

Verenigingen & stichtingen beleven bij Reuvershoeve veel plezier bij activiteiten als 'Laser kleiduif schieten'. Wie raakt de kleiduif het snelst of schiet het beste na vijf schoten? 'Laser kleiduif schieten' is honderd procent veilig, natuurvriendelijk en ideaal als aanvullende activiteit bij een borrel of receptie.

Voor scholen maken we graag een programma op maat. We kijken dan samen naar het beschikbare budget, het aantal leerlingen, hun leeftijd en natuurlijk het doel van de activiteit. De mogelijkheden variëren van het verhuur van spelmateriaal tot een tocht of toernooi onder begeleiding.

En kent u onze 'Actieve breaks' al? Ze zijn bedoeld voor gasten die eerst een uurtje buiten willen genieten voordat ze heerlijk bij ons gaan eten. U kunt bijvoorbeeld op een geruisloze e-scooter door het prachtige groene land rondom Reuvershoeve toeren. Of heeft u liever een comfortabele versnellingsfiets, sportieve kickbike (step) of tandem?

Reuvershoeve actief

Ga samen op pad met de fiets of tandem en doe onderweg korte activiteiten in steeds wisselende team- samenstelling. De activiteiten variëren van doe- tot denkopdrachten (o.a. Handboogschieten, Lopende A en Tangram. Onze medewerker verzorgt de begeleiding, staat onderweg klaar met de opdrachten en neemt iets te drinken en iets te snoepen mee.

Hij of zij zal rekening houden met de groep, het weer en de tijd en de uiteindelijke activiteiten hierop afstemmen. Zo kunnen we de activiteiten verbinden aan metaforen uit de teambuilding (vertrouwen op elkaar, samenwerking, communicatie)

Schuttersactiviteiten

Voor zowel de geoefende als de beginnende schutter bieden we een uitdagende schuttersactiviteit. Test je precisie en doelgerichtheid bij het handboog, kruisboog en/of luchtbuks schieten.

Duur: 1,5 á 2 uur.
Kosten: bij twee onderdelen € 250,- t/m 15 personen. Extra personen € 8,50 p.p.
Inclusief: professionele begeleiding, materiaal en prijsje voor beste schutter(s)team).

Laser kleiduif schieten

Wie raakt de kleiduif het snelst of schiet het beste na 5 schoten? We schieten met omgebouwde jachtgeweren voorzien van infrarood, dus geen terugslag, 100% veilig én natuurvriendelijk. En geschikt voor zowel de ervaren als beginnende schutter. Ideaal als aanvullende activiteiten bij borrel of receptie op basis van vrije inloop.

Duur: 1 uur.
Kosten: € 375,-  (je schiet om de beurt met maximaal 5 personen tegelijk).
Inclusief: professionele begeleider, vereiste wapenvergunning en prijsje voor beste schutter.
Extra: Indoor Laser Schieten. Binnen schieten op oplichtende doelen aan een wand.

Pannenkoekspelen

Jong en oud zullen zich prima vermaken met deze unieke ambachtelijk vervaardigde houten sjoelspelen. Er zijn 8 verschillende spelen geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Ieder spel is voorzien van een duidelijke schriftelijke uitleg.

Huur: € 60,- per gezelschap
Ook te boeken met een professionele begeleider erbij om het gezelschap te enthousiasmeren en stimuleren
Duur: 1,5 á 2 uur
Kosten: € 325,- t/m 30 personen. Extra personen € 7,50 p.p.

Levend bingo

Bingo saai? Niet bij onze variant!
Alle deelnemers doen actief mee en bepalen zo zelf de sfeer. We doen een beroep op hun creatieve geest, muzikale talent, algemene kennis en reactievermogen. En – ‘t belangrijkste - gevoel voor humor &  plezier!
Er worden meerdere spelrondes gespeeld met steeds wisselende teams. Gaan jullie deze levendige uitdaging aan? Gewoon een keer doen!

Van puzzel tot Pannenkoek

Ontvangst met koffie/thee met appeltaart *Een step of tandem puzzeltocht door de mooie bosrijke omgeving van Brummen
1 consumptie (fris/bier of wijn)
Keuze pannenkoek naturel-appel-spek-kaas of ananas *Koffie/thee of ijs slagroom

Reuvershoeve KWIS

Test de algemene kennis bij deze quiz geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot ca. 50 personen.

Duur: 1 uur.
Kosten: € 275,- t/m 30 personen. Extra personen € 5,- p.p.
Inclusief: professionele begeleiding en materiaal.
Extra: Geef de quiz een uniek én persoonlijk tintje door het aanleveren van 10 vragen, waarvan wij er 5 zullen verwerken in de quiz. Meerkosten € 40,-.

VERKEN DE OMGEVING

Ontdek de omgeving van Landgoed Voorstonden en het fraaie coulisselandschap op een comfortabele versnellingsfiets, sportieve kickbike (step) of tandem.

Kosten : € 275,- t/m 25 personen.
Extra personen € 10,- p.p. Inclusief : gebruik fiets, tandem of step en route

SCHUTTERSCLINIC

Waan je in de wereld van Wilhelm Tell en Robin Hood. Test je precisie en doelgerichtheid bij het kruisboog- en handboogschieten.

Kosten : € 275,- t/m 20 personen.
Extra personen € 10,- p.p. Inclusief : professionele begeleiding.

SCOOTER RIT

Op originele, geruisloze, natuurvriendelijke elektrische scooters ontdekt u de prachtige landelijke omgeving van de Reuvershoeve. Je hoeft geen helm te dragen, dus geniet van de wind door uw haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht.

Kosten : € 325,- t/m 12 personen.
Extra personen € 25,- p.p. Inclusief : route en E-scooter.
Bijzonderheden : maximaal 25 personen per rit.
Kosten op aanvraag bij meer personen. Extra : een gids € 150,-.

TEAMOPDRACHTEN

Lekker buiten een korte verfrissende teamopdracht volbrengen met Takeltoren of Bamboe.

Kosten : € 275,- t/m 20 personen.
Extra personen € 5,- p.p.
Inclusief : professionele begeleiding en materiaal.

Verhuur springkussen & Reuzesjoelbak

Een overdekt springkussen met glijbaantje (5 bij 7 meter) en een Reuzensjoelbal van 5 meter lang.

Kosten: € 175,- per dag.

WIST U DAT…

we bij slecht weer zorgen voor overkapping met parasols of een aangepast binnenprogramma aanbieden.

de tijden en activiteiten in overleg zijn aan te passen (bijv. meer of minder sportief, aangepast aan thema of naar teambuilding).

al onze activiteiten geschikt zijn voor iedereen met een normale conditie. Voor deelnemers met een (tijdelijke) fysieke beperking zoeken we samen naar een oplossing. Deelname blijft echter voor eigen risico.

wij ook voor andere groepen een passende activiteit bieden zoals Families, Vrijgezellenuitjes, Vriendengroepen, Zakelijke groepen (vergaderbreaks, personeelsuitje, teambuilding) en Scholen. Informeer bij de Reuvershoeve of check onze website www.peteroversteegen.nl

Copyright © 2016 reuvershoeve.nl | All rights Reserved | reuvershoeve.nl

KvK: 57329397 | BTW nr: NL8525.34.322.B.01 | IBAN: NL87 RABO 0306 2131 33

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep