Zutphensestraat 199 | 6971 JT Brummen | 0575 560047

2018

Wij zijn in 2018 vanaf 1 April tot en met 31 Oktober ook op Dinsdag geopend!

Lees meer >

REUVERSHOEVE MEETS CINEMAJESTIC

Hou je van pannenkoeken, en ga je graag naar de film?

Dan hebben wij de perfecte...

Lees meer >

Feestelijke bijeenkomsten

Reuvershoeve staat in het romantische buiten van Brummen/Zutphen, het land van de oude landgoederen en de fascinerende IJssel.  De landelijke rust en de groene ruimte rondom zijn belangrijke waarden voor ons: hier geniet je van het buitengevoel, kun je ver kijken over de landerijen en zijn er helemaal geen zorgen over parkeren (140 parkeerplaatsen). Toch ligt Reuvershoeve vlakbij Zutphen (aan de N345) en is dus heel goed bereikbaar.

En wie bij Reuvershoeve de entree binnenkomt, wordt meteen verrast door de uitnodigende sfeer. De nieuwe boerderij is met gevoel voor eigentijds detail en traditioneel karakter gebouwd en ingericht. Hoge balken zolderingen, enorme historische zwart-wit foto's, grote ramen met uitzicht op het groene buiten, trendy rode en gele lampen. Maar ook overal pinkelende kaarsjes, kleurige seizoensdecoraties, verse bloemen en in het seizoen vuurkorven bij de entree.

Reuvershoeve is een modern en volwaardig restaurant waar kinderen zeer welkom zijn, maar ook aan de volwassenen is gedacht. Reuvershoeve is dan ook een ideale locatie voor allerlei feestelijke bijeenkomsten. Of het nu een complete feestavond is, een receptie, buffet, familiedag, bruiloft of een zakelijke bijeenkomst, wij denken graag met u mee. Reuvershoeve beschikt over twee inspirerende ruimten, Bakhuis en Dijkzicht, die naar wens ook kunnen worden geschakeld of juist opgedeeld.

En uit onze keuken komen zeker niet alleen de heerlijkste ambachtelijke pannenkoeken! Voor uw feestelijke bijeenkomst kunt u bij ons terecht voor met zorg bereide huisgemaakte amuses, warme en koude hapjes, plankjes met bijvoorbeeld worst, kaas en olijven, maar ook bbq's, buffetten en complete culinaire diners. Uiteraard hebben we ook enkele aantrekkelijke arrangementen voor feesten en partijen samengesteld, zoals een receptiearrangement en een drankenarrangement. Dus heeft u iets te vieren? Laat het ons gerust weten, zodat we kunnen meedenken over het beste maatwerk voor uw onvergetelijke feest.

Copyright © 2016 reuvershoeve.nl | All rights Reserved | reuvershoeve.nl

KvK: 57329397 | BTW nr: NL8525.34.322.B.01 | IBAN: NL87 RABO 0306 2131 33

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep