Zutphensestraat 199 | 6971 JT Brummen | 0575 560047

Diner/buffet/bbq

Reuvershoeve staat wijd en zijd bekend als eigentijdse ambachtelijke pannenkoekbakkerij, maar wist u dat er nog veel meer huisgemaakte gerechten uit onze goede keuken komen? Wij werken graag met verse regionale producten en verwelkomen u ook graag voor een onvergetelijk diner. Op onze à la carte kaart vindt u smaakvolle gerechten als 'Carpaccio' en 'Biefstuk van de Hoeve met braadjus'. Bij de desserts kunt u bijvoorbeeld denken aan 'Bavarois van het seizoen' of 'Sorbet, zoals het hoort'. Gastvrijheid zit ons in het bloed en we denken graag met u mee. Zo wordt ons dinerarrangement 'Diner Het Landgoed', een driegangenmenu à 27,50 per persoon, samen met u samengesteld.

Als u met een wat groter gezelschap iets te vieren heeft, kan een mooi gepresenteerd buffet ook een feestelijke ervaring zijn. Denk bijvoorbeeld aan de originele 'Brunch van het Boerenerf' of aan het sfeervolle 'Winters Wild/Stamppot Buffet' met huisgemaakte stamppotten en bijpassende garnituren, compleet met de winterse ambiance van warme glühwein en gloeiende vuurkorven.

's Zomers staat onze kok aan de bbq en kunt u met uw gezelschap genieten van onze 'Brummense Braai'. Denk daarbij aan allerlei vlees- en vissoorten met bijpassende sauzen, regionaal puur boerenbrood, huisgemaakte salades en rauwkost en lekkere verse frieten.  

Copyright © 2016 reuvershoeve.nl | All rights Reserved | reuvershoeve.nl

KvK: 57329397 | BTW nr: NL8525.34.322.B.01 | IBAN: NL87 RABO 0306 2131 33

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep