Zutphensestraat 199 | 6971 JT Brummen | 0575 560047

In gesprek met mede eigenaar Martijn Westdijk en zelfstandig werkend kok Maarten Slagman

Martijn en Wouter Westdijk zijn samen eigenaren van Pannekoekbakkerij Reuvershoeve in Brummen. De vader van de twee broers heeft een pannekoekhuis in Rheden, Pannekoekhuis Strijland. Voor Martijn en Wouter dus niet een geheel onbekend terrein...

 

De Reuvershoeve is 3 jaar geleden vanaf de grond helemaal opgebouwd tot een geheel nieuwe pannekoekbakkerij, het resultaat mag er dan ook zijn! Wanneer je hier binnen bent krijg je toch het authentieke gevoel van vroeger, terwijl alles nieuw is. De beleving door de aankleding van diverse muurplaten en de oude balken net als vroeger, voelen als erg gezellig aan. Bij de Reuvershoeve draait het uiteraard om Pannenkoeken, maar voor andere gerechten zoals de Rib-eye draaien de koks hun handen zeker niet voor om.

 

Een prachtige locatie en erg laagdrempelig om heerlijk te genieten van ambachtelijke pannekoeken en mocht je daar niet van houden, de kaart biedt genoeg andere mogelijkheden. Bij mooi weer is er een prachtig aangelegd terras, waar het heerlijk vertoeven is, ook aan de kinderen is gedacht, zodat die zich goed vermaken kunnen.

 

Perfecte pannenkoeken bakken is een kunst die begint met het juiste beslag. Het recept voor ons beslag komt van oma Westdijk die ons moederbedrijf 'Pannekoekhuis Strijland', waar onze familie sinds 1967 pannenkoeken bakt, heeft gesticht. Zij heeft de basis gelegd voor het familierecept waarin, dat willen we wel verklappen, verse ingrediënten als kakelverse eieren, een grote rol spelen. Wij zijn de derde generatie Westdijk en trots op deze mooie traditie die we hier voortzetten met een eigentijdse touch.

In een mum van tijd tovert zelfstandig werkend kok Maarten Slagman
een heerlijk voorjaarsgerecht op tafel, namelijk:

Ribeye met kruidenboter & Lente stamppotje van verse spinazie, pijnboompitjes, parmezaan & honing

gedecoreerd met chioggia bietjes (rood & geel) red chard & tros cherrietomaatjes

 

 

Copyright © 2016 reuvershoeve.nl | All rights Reserved | reuvershoeve.nl

KvK: 57329397 | BTW nr: NL8525.34.322.B.01 | IBAN: NL87 RABO 0306 2131 33

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep