Zutphensestraat 199 | 6971 JT Brummen | 0575 560047

Teambuilding

Teambuilding is niet meer weg te denken uit het moderne zakenleven. Door samen uitdagende activiteiten aan te gaan, even helemaal weg van de werkplek, leren de deelnemers elkaar immers op speelse wijze anders kennen en waarderen. Teambuilding versterkt zo de onderlinge band en komt de teamspirit ten goede.

Wij werken samen met het bekende Veluwse activiteitenbureau Peter Oversteegen en beschikken over een verrassend aanbod teambuilding activiteiten. Van de VeluweScooter Teamtocht tot het hilarische Levend Bingo en de originele Schuttersclinic.

Populair is ook de 'Teambuilding met Peter Oversteegen', waarbij na een korte introductie een buitenwandeling wordt gemaakt vanuit Reuvershoeve. Onderweg worden dan allerlei sportieve en speelse teamopdrachten met specifieke doelstellingen aangeboden, zoals samenwerken, vertrouwen en doorzettingsvermogen. De opdrachten worden ook kort nabesproken in het licht van de werksituatie.

Ook op het terrein van Reuvershoeve zelf is er de ruimte voor allerlei teambuilding activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de originele Bamboe Bouwopdracht?  Deze haalt de creativiteit in het team naar boven: wordt het een toren, een brug of ..?

Naast de teambuilding activiteit zelf kunnen wij de deelnemers uiteraard voorzien van verse koffie en mooie thee, maar ook smaakvolle gerechten en dagverse salades. Uit onze goede keuken komen niet alleen de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken, maar ook smaakvolle gerechten, het liefst bereid met pure producten uit de regio. We kunnen maatwerk bieden voor uw geslaagde teambuilding en denken graag met u mee.

Copyright 2015 pannenkoekbakkerijreuvershoeve.nl | All rights Reserved | reuvershoeve.nl

KvK: 57329397 | BTW nr: NL8525.34.322.B.01 | IBAN: NL87 RABO 0306 2131 33

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep