Zutphensestraat 199 | 6971 JT Brummen | 0575 560047

Vergaderen

Reuvershoeve is een originele locatie met een goede bereikbaarheid en optimale services, ook voor zakelijke bijeenkomsten. Zo kunt u bij Reuvershoeve vergaderen in een professionele en ongedwongen sfeer. De rust van het prachtige groene landschap, de grote ruimte en wijde luchten, doen ieder mens goed. Wij kunnen bovendien alles tot in de puntjes voor u verzorgen en het nuttige met het aangename combineren.

Zo kunnen we uw gezelschap verrassen met verse koffie, mooie thee en vers geperste jus d'orange, maar ook smaakvolle gerechten, huisgemaakte amuses en dagverse salades. Uit onze goede keuken komen niet alleen de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken, maar ook smaakvolle gerechten, het liefst bereid met pure producten uit de regio.

We bieden allerlei zakelijke arrangementen, maar kunnen ook maatwerk leveren voor uw zakelijke gezelschap. Misschien is het juist verrassend om eens te denken aan ons populaire 'Pannenkoekenarrangement' waarbij een dagverse soep wordt gecombineerd met een overheerlijke pannenkoek. Of aan een pannenkoekensnack. Wij weten namelijk hoeveel volwassenen pannenkoeken heerlijk vinden...

De kracht van vergaderen in Reuvershoeve zit hem ook in die onverwachte culinaire combinatie: van zestig ambachtelijke pannenkoeken tot vele smaakvolle huisgemaakte gerechten uit onze goede keuken. Gastvrijheid zit ons in het bloed en we vinden het fijn om uw vergadering op de beste manier te ondersteunen. Zo zijn vele vergaderingen al succesvol gecombineerd met een teambuiding of andere activiteit bij ons in de buurt of op het eigen terrein. Heeft u interesse? Laat het ons gerust weten, we denken graag mee.

Copyright 2015 pannenkoekbakkerijreuvershoeve.nl | All rights Reserved | reuvershoeve.nl

KvK: 57329397 | BTW nr: NL8525.34.322.B.01 | IBAN: NL87 RABO 0306 2131 33

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep