Zutphensestraat 199 | 6971 JT Brummen | 0575 560047

Zakelijke bijeenkomsten

Reuvershoeve staat in het prachtige buitengebied van Brummen/Zutphen, de landelijke rust en de groene ruimte rondom zijn belangrijke waarden voor ons. Toch ligt Reuvershoeve vlakbij Zutphen (aan de N345) en is dus heel goed bereikbaar. Bovendien kunt u hier altijd gemakkelijk parkeren op ons eigen parkeerterrein (140 parkeerplaatsen).

Zakelijke relaties weten ons echter niet alleen te vinden vanwege deze belangrijke voordelen. Reuvershoeve is namelijk een originele locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Of het nu een receptie is, een vergadering, een presentatie, training of teambuilding, wij kunnen maatwerk leveren voor elk zakelijk gezelschap.

Reuvershoeve beschikt over twee inspirerende zalen, Bakhuis en Dijkzicht, die apart of aaneengeschakeld kunnen worden ingezet. Deze ruimten zijn met gevoel voor eigentijds detail en traditioneel karakter gebouwd en ingericht. Hoge balken zolderingen, enorme historische zwart-wit foto's, grote ramen met uitzicht op het groene buiten. In deze fijne sfeer kan ook een zakelijk gezelschap zich direct thuis voelen en ontspannen samenkomen.

Wij beschikken over de nodige audiovisuele middelen voor professionele presentaties en kunnen allerlei arrangementen voor u samenstellen. Van vergadersets en koffie/thee/water tot heerlijke lunches en diners. Reuvershoeve leent zich ook goed voor combinaties, bijvoorbeeld 's ochtends actief vergaderen/presenteren en 's middags een originele teambuilding activiteit in de buurt of op ons eigen terrein. Denk bijvoorbeeld eens aan 'Kruisboog- en handboogschieten', 'Boerengames' of de workshop/quiz 'Ik hou van Holland'. Dus heeft u een zakelijke bijeenkomst? Laat het ons weten, zodat we kunnen meedenken over het beste maatwerk voor uw succesvolle zakelijke meeting.

Copyright 2015 pannenkoekbakkerijreuvershoeve.nl | All rights Reserved | reuvershoeve.nl

KvK: 57329397 | BTW nr: NL8525.34.322.B.01 | IBAN: NL87 RABO 0306 2131 33

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep