Zutphensestraat 199 | 6971 JT Brummen | 0575 560047

Zakenlunch/werkplek

Reuvershoeve ligt vlakbij Zutphen (aan de N345) en is dus heel goed bereikbaar. Bovendien kunt u hier altijd gemakkelijk parkeren op ons eigen parkeerterrein (140 parkeerplaatsen). Geen wonder dat steeds meer zakelijke gasten ons weten te vinden voor een inspirerende zakenlunch. U bent er immers echt even helemaal uit en kunt samen genieten van de groene rust en ruimte,  de prachtige landerijen en wijde luchten.

Zo kunt u zakelijk lunchen in een ontspannen sfeer, terwijl wij u voorzien van heerlijke huisgemaakte gerechten uit onze goede keuken. Dat varieert van een licht lunchgerecht als 'Boerenbol met brie, cranberry en walnoten' tot à la carte gerechten als 'Biefstuk van de Hoeve met braadjus'. Al dan niet gecombineerd met de seizoensgebonden 'Soep van de chef', geserveerd met een huisgemaakte Crostini. Reuvershoeve maakt graag gebruik van lekkere streekeigen ingrediënten en dat proef je!

Bij Reuvershoeve bent u natuurlijk ook zeer welkom als u tussendoor een goede werkplek nodig heeft. Zoek een rustig plekje aan een van de vele tafels en open uw tablet en/of laptop. Reuvershoeve heeft een prima Wi-Fi verbinding waar u gratis gebruik van kunt maken. Tussendoor kunnen wij u voorzien van lekkere koffie, mooie thee of andere drankjes en ook als u iets wilt eten, hebben wij een mooie lunch- en à la carte kaart. Bij mooi weer is het trouwens ook heerlijk toeven op ons zonneterras met het fantastische uitzicht...

Copyright 2015 pannenkoekbakkerijreuvershoeve.nl | All rights Reserved | reuvershoeve.nl

KvK: 57329397 | BTW nr: NL8525.34.322.B.01 | IBAN: NL87 RABO 0306 2131 33

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep